VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

b076d7ec-dff6-48ad-8820-63976008d118

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Programma Future Green City World Congress bekend!

do 18 apr 2024

​Het programma voor het vierdaagse Future Green City World Congress in september is bekend! Je kunt kiezen uit ruim 200 sessies. Kom ook naar Utrecht en ontdek de groene stad van de toekomst in een uniek congres met festival format. Naast lezingen en casestudies zijn er tal van excursies in Utrecht en andere Nederlandse steden. Ook gaan we met elkaar in gesprek in debatten, science labs, serious games en film.

Wat kun je verwachten tijdens Future Green City 2024?

​Future Green City World Congress is het toonaangevende wereldwijde congres dat de werelden van bouw, groenvoorziening, infrastructuur en water met elkaar verbindt. Een unieke kans die je niet wil missen!

Enkele hoogtepunten van ons programma:

  • ​​​​Ervaar ter plekke showcases van stedelijke transformaties in onze exclusieve Workshops XL, Urban Trails en Field Trips XL.
  • Vooraanstaande keynote sprekers zoals Kongjian Yu over zijn baanbrekende spons steden, Adriaan Geuze over verhalende iconische openbare ruimtes en Carine Saloff-Coste over de indrukwekkende verandering die Parijs heeft doorgemaakt naar een hotspot met een hoge biodiversiteit.
  • Wereldwijde vertegenwoordiging met sprekers uit meer dan 40 landen. Van Argentinië tot Zuid-Afrika.
  • Een unieke kans om in contact te komen met stadmakers over de hele wereld, die voorop lopen in vergroening en het duurzaam maken van stedelijke omgevingen. Van politici en beleidsmakers tot stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten en van civiel ingenieurs en wetenschappers tot hoveniers en entrepreneurs.
  • Oneindige netwerkmogelijkheden tijdens smaakvolle lunches, borrels en ons foodtruckfestival (inbegrepen bij je ticket!)

Samen met onze mede-organisatoren Koninklijke Vereniging Stadswerk, World Urban Parks (WUP) en The International Federation of Municipal Engineering (IFME) heten we je van harte welkom in Utrecht van 23 t/m 26 september. Dit mag je niet missen!

Bekijk het programma via https://fgc2024.com/timetable/, meld je aan en bouw mee aan de leefbare groene stad met toekomst!​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief